Телефон: 0889779123

Слайд 0001
Слайд 0006
Slider

За нас

 

 

     Ние в Бизнес консулт сме екип от професионалисти в сферата на услугите свързани с дейността на търговските фирми от създаването им и тяхната последваща работа. 

     Целта ни е да спестим време и енергия при задължителните административни процедури в началото на всеки стартиращ бизнес.

     Услугите са ни на конкурентни цени, за които Вие получавате данъчна фактура, която Ви е 100% разход на Вашата фирма.

     Ние предоставяме цялостно фирмено обслужване, което се осъществява в регистрация на фирмата, изваждане на различни видове лицензи, разрешителни и сертификати, които са необходими за извършване на специфични дейности, търговия със стоки и услуги и съответстването им на определни изисквания, и стандарти за разкриването на търговските обекти.

          Услугите, които предлагаме, са:

1. Конскултация
2. Подготовка и подване на документи
3. Ако е необходимо изготвянето на проекти
4. Представителство пред държавни институции
5. Помощ и съдействие при проблеми свързани при работата на търговския обект

     Цените за всяко разрешително, сертификат, удостоверение или лиценз се определят от сложността на процедурата по издаваето му и от държавните такси.

     Като наши клиенти Вие имате доверен и дискретен консултант, който ще Ви помогне при възникнал правен, административен или счетоводен проблем.

     Благодарение на знанията и опита си при решаване на специфични проблеми, ще Ви спестим ценно време и усилия, нужни за комуникацията с органите на държавната и общинска администрация.

телефон за безплатна консултация 0889779123