Телефон: 0889779123

Слайд 0001
Слайд 0006
Slider

Лиценз за продажба на тютюневи изделия

Екипът от професионалисти на Бизнес консулт осъществява сътрудничетво с агенция Митници в издаването на лицензи и документация за безпроблемна търговия с тютюневи изделия !телефон за безплатна консултация 0889779123 

ВАЖНО!!!

Oт 20.05.19г, всяка кутия цигари/пакет тютюн трябва да притежава свой уникален идентификационен код, който да позволява проследяването й, от слизането от машината, до потребителската ръка. Това искване е част от Регламента на ЕС, който иска да осъществи по-задълбочен контрол над производството и разпостраненението на тютюневи изделия. 

След посочената дата, производителите, вносителите, както и търговците на едро и дребно, ще могат да осъществяват дейността си, само ако са регистрирани в системата за проследяване на тютюневите изделия, разработена в съответствие с чл. 15 от ДИРЕКТИВА 2014/40/ЕС НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА. 

 

  Юридическите лица и едноличните търговци, участващи в продажбата на тютюневи изделия, трябва да се регистрират в системата за проследяване на тютюневи изделия с цел да получат идентификационни кодове както като търговци (икономически оператори), така и за своите търговски обекти.

За да бъдете регистрирани, освен Лиценз за търговия с тютюневи изделия, Ви е необходим ЕЛЕКТРОНЕН ПОДПИС, който ние, консултантите на Бизнес Консулт знаем, че не Всеки от Вас притежава. 

Затова тук идва моментът в който да Ви бъдем полезни - ние можем да Ви свършим тази досадна процедура, без никакви усилия от Ваша страна.
  Ние притежаваме ЕЛЕКТРОНЕН ПОДПИС, който след като ни уполномощите, ние Ви регистрираме в системата за проследяване на тютюневи изделия ефективно и бързо.

Обадете ни се ! С удоволствие ще свършим работата вместо Вас

     За издаването на лиценз за търговия с тютюневи изделия е необходимо да отговаряте на определени условия. При издаването на заевление е необходим сериозен набор от документи, които ще Ви се сторят, ако не сте се занимавали с това трудни за осигуряване.

 

ИЗДАВАНЕ НА ЛИЦЕНЗ/СЕРТИФИКАТ ЗА ТЪРГОВИЯ С ТЮТЮНЕВИ ИЗДЕЛИЯ

          Специфичните изисквания на ,,Закона за акцизите и данъчните складове'' ППЗАДС правят процедурата сложна и тромава, като ние ще извършим всичко необходимо, за да Ви спестиме време и нерви по осигуряването им.

        Цената за извършената от нас услуга е 700 лв., в която са включени и 2 номера от БНБ.

     При наличие на интерес от Ваша страна за издаването на ,,Лиценз за продажба на тютюневи изделия, не се колебайте да се свържете с нас.